LJUBAV U DOBA INTERNETA

Bivša premijerka na Twitteru podijelila laskave fotografije koje joj šalje uporni udvarač: ‘Volim Jadranku!‘

Jadranka Kosor posljednjih dana učestalo prima zavodljive radove anonimnog fotošop majstora čiji je centralni lik - ona sama

Jadranka Kosor

 Livio Andrijic/Cropix/Cropix

Jadranka Kosor pohvalila se na Twitteru laskavim, udvarajućim radovima koje joj šalje tajni obožavatelj. Ljubitelj lika i djela bivše premijerke izgleda je u potpunosti enfatuiran Jadrankom Kosor i ne štedi vrijeme da je fotošopira na gigantski portret u kakvu luksuznu galeriju ili, ako prilika nalaže - na čajanku. Tako ju je "pospremio" na fotografiju uz neko skupo porculansko posuđe, tik do čokoladica Mozart kraj kojih na čistom papiru krasopisom piše: "Jadranka, volim te!"

Posljednje njegovo djelo uključuje i nekakav virtualni spomenar na koji su nalijepljeni selfiji Jadranke Kosor u sunčanim naočalama. Na desnoj stranici potrudio se gravirati: "Volim Jadranku!"

Bivša premijerka podijelila je ovaj sadržaj na Twitteru uz komentar da je riječ o lijepom znaku pažnje u teškim vremenima.

"Vješt tviteraš i dalje obrađuje moje fotografije s Twittera. Pa ih meni šalje. Pa ja dijelim s vama da ne tvitam o turobnoj svakodnevici. Hvala talentiranom tviterašu", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:22