VRIJEME ISTIČE

Bingo u Pločama: Dobitnik auta i 167 tisuća kuna još se nije javio. Provjerite svoje listiće! Imate vremena do kraja mjeseca!

Vlasnik dobitne potvrde precrtao je sva tri broja dodatne igre Bingo plus, a dobitak ostvario na javnom izvlačenju održanom 31.10.2011
 Saša Midžor Sučić / CROPIX

PLOČE - Hrvatska Lutrija još uvijek traži sretnu Pločanki ili Pločanina, dobitnika automobila VW Polo i novčane nagrade od 167 467,22 kuna. Naime, kako se već gotovo dva mjeseca sretnik nije javio, a primakao se 31 prosinac, koji je zadnji dan za preuzimanje nagrade, Hrvatska lutrija je još jednom pozvala sretnog dobitnika ili dobitnicu da se jave sa svojim bingo listićem.

- Pozivamo sve igrače koji su 28.10.2011. u Pločama na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije na adresi Neretljanskih gusara, oko 13:30 odigrali listić za 44. kolo igre TV Bingo 15 od 90 da potraže i provjere svoje potvrde o uplati.

Vlasnik dobitne potvrde precrtao je sva tri broja dodatne igre Bingo plus, a dobitak ostvario na javnom izvlačenju održanom 31.10.2011.

- Stoga, pretražite vaše džepove i novčanike, provjerite odigrane listiće i potražite traženu potvrdu koja vam donosi ovaj lijepi iznos, poručuju iz Hrvatske lutrije.

Kako se nitko nije javio gotovo dva mjeseca pretpostavlja se da sretni dobitnik zapravo nije iz Neretve. Možda je riječ o nekome iz susjedne Hercegovine, ili pak strancu, koji je listić slučajno uplatio na prodajnom mjestu u Pločama.

Premda se vijest o dobitku pronijela munjevitom brzinom među „igračima na sreću“ sretnik je do daljnjega nepoznat. Zadnji rok za preuzimanje Pola I novčane nagrade istječe na Staru godinu, pa je zadnji čas da se sretni dobitnik javi.

Podsjetimo, ovo nije prvi slučaj u Neretvi da se dobitnik Binga nije javio. Koncem rujna lutrija je također tragala za dobitnikom Pola i 25 tisuća kuna u Metkoviću, koji se nikada nije javio. Kako je istekao zakonski rok od dva mjeseca za preuzimanje, nagrada je umjesto u ruke sretnog dobitnika otišla u fond Hrvatske lutrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:34