JEDINSTVENI DIZAJN

Ako naručite putovnicu preko e-Građana, ugodno ćete se iznenaditi. Pogledajte super paket koji će vam stići doma

AKD će vam dostaviti putovnicu upakiranu u poseban etui jedinstvene dizajnerske i grafičke izrade

Hrvatsku putovnicu na kućnu adresu AKD dostavlja u posebno izrađenom etuiju

 Agencija za komercijalnu djelatnost

Hrvatski građani u posljednje vrijeme ostanu ugodno iznenađeni kada im na kućnu adresu stigne putovnica za čiju su izradu zahtjev predali putem sustava e-Građani.

Razlog je paket u kojem im je putovnica dostavljena.

Naime, pri upućivanju zahtjeva putem sustava e-Građani, ako se odlučite na kućnu dostavu, Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD) dostavit će vam putovnicu upakiranu u poseban etui jedinstvene dizajnerske i grafičke izrade.

U AKD-u za Jutarnji list kažu kako u etuiju proizvedenom samo u tu svrhu, uz dokument dolazi i kratka informacija o tvrtki, kao i osnovne informacije o putovnici.

Pri izradi paketa posebna se pažnja posvećuje estetskom dojmu, a pri dostavi visokim sigurnosnim standardima.

image

Hrvatsku putovnicu na kućnu adresu AKD dostavlja u posebno izrađenom etuiju

Agencija za komercijalnu djelatnost

Dizajn je originalan i autentičan, kao i grafička obrada, i u potpunosti je proizvod AKD-ovog tima.

"Mi u AKD-u imamo zaista jako dobar tim stručnjaka iz IT-a, stručnjaka iz sigurnosti visoko zaštićenog tiska i dizajnera tako da svaki svoj proizvod nastojimo odraditi maksimalno unutar kuće na najkvalitetniji način i sukladno strogoj regulativi. Hrvatski građani ovim postupkom imaju bolju razinu usluge nego u drugim članicama EU.

Različiti pružatelji usluga, kažu u AKD-u, koriste različite načine oblikovanja proizvoda pri dostavi, a oni su željeli od tog dokumenta učiniti nešto posebno. Građani su njihovom namjerom i rješenjem, navode, vrlo zadovoljni i ugodno iznenađeni.

"Htjeli smo ovu uslugu posebno istaknuti od ostalih, da ta pošiljka bude zapažena. Dobili smo puno pohvala. Građani se iznenade kada dobiju jedno takvo pakiranje".

Jedan od njihovih ciljeva je, kažu, među građanima popularizirati digitalno poslovanje tako da koriste digitalne usluge koje su im na raspolaganju.

Građani na kućne adrese mogu zatražiti i vozačku dozvolu, karticu digitalnog tahografa ili otočnu iskaznicu.

image

Hrvatsku putovnicu na kućnu adresu AKD dostavlja u posebno izrađenom etuiju

Agencija za komercijalnu djelatnost

"Cilj nam je potaknuti građane da se odvaže koristiti dostupne usluge i prednosti digitalnog društva. Podsjećamo, svaki građanin na osobnoj iskaznici ima dva certifikata - identifikacijski i potpisni. Podizanjem svoje iskaznice i PIN-a, građanin je osposobljen za digitalnu komunikaciju s državom. Za kupce iz Europske unije koji kupuju usluge certificiranja, a koje uključuju karticu, pripremili smo specijalni dizajn pakiranja".

Putovnica u etuiju, navode, je zahvala građanima koji sudjeluju u korištenju naprednih digitalnih tehnologija.

"Nama je cilj što više građana uključiti u taj segment. Tako imamo i mobilnu aplikaciju Certilia, koju građani mogu koristiti na mobilnim uređajima".

AKD je državna tvrtka od posebnog interesa Republike Hrvatske, upisana u evidenciju nadležnog ministarstva kao davatelj usluga certificiranja, što znači da proizvode sigurnosno osjetljive dokumente poput putovnica, osobnih iskaznica, vozačkih dozvola i drugih zaštićenih tiskovina.

image

Certilia AKD

Agencija za komercijalnu djelatnost

Bave se i razvojem naprednih IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, a pružaju usluge, između ostaloga, i bankarskom sektoru.

Kontinuirano planiraju i provode daljnji grafički, dizajnerski i digitalni razvoj kako bi njihovi proizvodi udovoljavali najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.

"Korištenjem naprednih digitalnih tehnologija i osobnih dokumenata najnovije generacije građani jednom u pet godina trebaju doći u ovlašteni registracijski ured Ministarstva unutarnjih poslova da se potvrdi njihov identitet, a sve ostalo mogu putem sustava e-Građani".

"Naši planovi su ambiciozni i uvijek smo u vrhu europske industrije sigurnosti i identiteta. Hrvatska je u zadnjih nekoliko godina uvijek ili prva ili je u vrhu država članica EU-a koja izlazi sa svojim rješenjima pred građane".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 10:00