PONUDA NA FACEBOOKU

AKCIJA NA FACEBOOKU 'Poklanjam ljetovanje u Dubrovniku onima koji si to ne mogu priuštiti'

 Tonći Plazibat/CROPIX

DUBROVNIK - Da ima još dobrih ljudi na svijetu, dokazuje Siniša Meštrić koji je na svojem Facebook profilu ponudio sedmodnevni odmor u Dubrovniku tijekom rujna ove godine, piše Dubrovački vjesnik .

On i njegova obitelj u mogućnosti su primiti majku i dvoje ili troje maloljetne djece, a hrana, smještaj i troškovi prijevoza u oba smjera će im biti osigurani.

Meštrić napominje da u obzir dolaze isključivo obitelji vrlo teškog imovinskog stanja i da prednost imaju djeca s bronhijalnim problemima kojima bi promjena zraka pogodovala zdravstvenom stanju.

- Ovo stavljam na zid ukoliko netko od mojih prijatelja ima prijedlog te se nadam kako bi ovakva akcija mogla doći na neki viši nivo, npr. kod društva iznajmljivača te da svi svoje apartmane, sobe na jedan tjedan post-sezone ustupe onima koji si to nikada ne bi mogli sami priuštiti.

Prijave i prijedlozi mogu ići u inbox ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - ističe u objavi Meštrić.

Mnogima se svidjela njegova hvale vrijedna akcija budući da je njegova akcija do sada podijeljena 186 puta, navodi Dubrovački vjesnik .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:53