BUKTINJA KOD DARUVARA

Žena (53) podmetnula požar koji je uzrokovao štetu od 25.000 eura pa zaradila kaznenu prijavu

Vatra je planula na gospodarskom objektu u noći, a izgorjeli su drveni štagalj, kombajn za krumpir i prikolica, tzv. gumenjak

Ilustrativna fotografija

 Ronald Gorsic/CROPIX

Požar koji je u ponedjeljak navečer izbio u Končanici pored Daruvara i u kojem su izgorjeli drveni štagalj, kombajn za krumpir i prikolica, tzv. gumenjak, podmetnula je 53-godišnja žena koja je zbog toga kazneno prijavljena.

Požar je izbio na gospodarskom objektu u noći, a brzom intervencijom Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Končanica spriječeno je širenje vatre.

Policijski očevid, obavljen uz pomoć inspektora za zaštitu od požara, isključio je tehnički kvar kao uzrok te je utvrđeno da je požar izazvan ljudskom radnjom, priopćila je u srijedu bjelovarsko-bilogorska policija.

Vlasnik, 48-godišnjak, podnio je kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine, a šteta se procjenjuje na oko 25 tisuća eura.

Policija je izvijestila da je završila kriminalističko istraživanje i protiv 53-godišnje žene podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 19:37