NOVI DETALJI

Zbog napada na maloljetnike u Vukovaru ipak uhićeno šest BBB-ovaca: Dvojica su bila Grčkoj, jedan je na tjeralici

Četvorici napadača je danas određen jednomjesečni istražni zatvor

Privođenje osumnjičenih

 Vlado Kos/Cropix

Proteklih dana spominju se informacije o pet uhićenih BBB-ovaca zbog napada na maloljetnike u Vukovaru u subotu navečer, no portal 24sata neslužbeno doznaje da ih je uhićeno ukupno šest.

Radi se o mladićima od 19 do 25 godina. Petoricu terete za napad, a jednog za pomaganje nakon kaznenog djela.

Dvojica uhićenih bila su donedavno u grčkom zatvoru zbog tučnjave u Ateni od kolovoza prošle godine. Radi se o F. L. (25) te o J. J. (20), neslužbeno doznaju 24 sata. Još jedan od napadača povezuje se s Grčkom. Naime, za njim su grčke vlasti raspisale tjeralicu jer vjeruju da je sudjelovao tučnjavi, ali je uspio pobjeći. Radi se o D. K. (22).

Vukovarsko-srijemska policija ovih dana nekoliko puta priopćila da je zbog napada na maloljetnike uhićeno petero ljudi. Portal 24 sata ističe kako su danas od policije ponovno dobili informacije da je uhićeno samo pet osoba.

Podsjetimo, četvorci je danas određen jednomjesečni istražni zatvor zbog straha od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela, a petome je od ranije određen istražni zatvor.

Jedan od četvorke naveden je samo kao pomagač, odnosno sumnjiči se da je iznajmio stan u Vukovaru kako bi se ostatak napadača mogao sakriti. Ostaloj trojici na teret se stavljaju kaznena djela teške tjelesne ozljede i pokušaja teške tjelesne ozljede, izvijestila je ranije PU vukovarsko-srijemska.

image

Privođenje osumnjičenih

Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:59