VAL PLJAČKI

Zapad Zagreba može odahnuti, serijski pljačkaši su uhićeni. Jedan je iz Zagreba, dvojica iz Srbije

Val razbojništava započeli su početkom listopada na području zagrebačke Trešnjevke a operirali su sve do Črnomerca
 Pu Zagrebačka

Zagrebačka policija stala je na kraj serijskim lopovima koji su uz prijetnju airsoft pištoljem tijekom mjesec dana odradili 12 razbojništava i pritom zaradili oko 45 tisuća kuna. Lisice na ruke stavili su 25-godišnjem Zagrepčaninu te dvojici državljana Srbije starih 21 i 22 godine.

Val razbojništava započeli su početkom listopada na području zagrebačke Trešnjevke a operirali su sve do Črnomerca. Prema ustaljenom scenariju u neposrednu blizinu odabranih meta, a bilo je devet trgovina i tri benzinske postaje, dovozili su se autom.

Zatim se 25-godišnjak krajnjih stotinjak metara vozio na biciklu kojeg je vadio iz prtljažnika auta i potom uz prijetnju zračnim pištoljem zaposlenicama, krao novac. S plijenom se brzinom munje vraćao do auta gdje su ga srbijanski prijatelji čekali i kojima je davao novac i oružje nakon čega su se odvojeno udaljavali s mjesta događaja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, trojica lopova su predana pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljeno posebno izvješće.

image
Oružje pronađeno kod mladića
Pu Zagrebačka
image
Pu Zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:18