PIJAN, PIJANIJI

Zagrebačka policija raspetljala nesvakidašnju nesreću u Zagrebu, detalji su poprilično bizarni

Pijani vozač zabio se u još pijanijeg pješaka, nakon čega je stradali sjeo u svoj automobil i zabio se u metalnu ogradu
 Vlado Kos/Cropix

Pijani vozač se kreće po makadamskom parkiralištu te nalijeće na još pijanijeg pješaka kojeg je prikliještio autom, nakon čega pješak sjeda u svoje vozilo i odlazi s mjesta događaja i usput nalijeće na metalnu ogradu - scenarij je koji je raspetljala zagrebačka policija provodeći očevid.

Naime, jučer oko 1.10 sati poslije ponoći 44-godišnjak je sa 1,57 promila alkohola u krvi vozio Citroen makadamskim parkirališnim prostorom zagrebačke Ulice Sveti Duh te je kod kućnog broja 127 naletio na 32-godišnjeg pješaka koji se tamo zatekao sa 2,28 promila alkohola i koji je bio uz svoj auto.

Od siline naleta Citroen je prikliještio pješaka na stražnji dio obližnje parkiranog Peugeota krapinskih oznaka koji se nalazio na središnjem dijelu parkirališta. Pješak se u totalnom šoku oslobodio misleći valjda da mu nije ništa te je sjeo u Peugeot da bi dolaskom do kućnog broja 17 Ulice Kajfešov brijeg završio na travnatom dijelu prešavši preko betonskog šahta nakon čega je uslijedilo spuštanje vozila niz nagib. Tamo je udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Rezime nesreće su teške ozljede koje je zadobio 32-godišnji pješak-vozač te je hospitaliziran u KB Sveti Duh, dok je inicijalni krivac nesreće prošao s lakšim ozljedama koje su mu sanirane u KB Sestre Milosrdnice i čeka ga kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:12