UGLAVNOM TEŠKE KRAĐE

Uhićen dvojac koji je na području četiriju slavonskih županija počinio 31 kazneno djelo

Pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelima, a šteta se procjenjuje na više od 170 tisuća kuna
Ilustracija
 Sergej Drechsler/Cropix

Uhićeni su 41-godišnjak i maloljetnik koji su od travnja do kolovoza počinili 31 kazneno djelo uglavnom teških krađa na području četiriju slavonskih županija, priopćila je u petak osječko-baranjska Policijska uprava.

"Provedeno je kriminalističko istraživanja nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom i jednim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje 31 kaznenog djela. Prilikom dolaska na jednu od adresa radi obavljanja pretrage doma i drugih prostorija policajci Interventne jedinice policije spriječili su bijeg 41-godišnjaka", stoji u današnjem priopćenju.

Kako se izvijestili, pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelima, a šteta se procjenjuje na više od 170 tisuća kuna. Tom policijskom akcijom razriješeno je 31 kazneno djelo, i to 15 teška krađa, deset krađa, tri oštećenja tuđe stvari, dva krivotvorenja isprava i jedna neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Maloljetnik je ispitan u nazočnosti dodijeljenog branitelja, a 41-godišnjak je nakon ispitivanja predan pritvorskome nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:26