SRBIN PUCAO U CRNOGORCA

Ubojstvo na Zrću je naručeno?! Provjerava se jesu li žrtva i osumnjičeni koristili lažne isprave

Način izvršenja ubojstva ukazuje da bi se moglo raditi o obračunu osoba iz kriminalnog miljea
 Zvonko Pavic/Cropix

Način izvršenja ubojstva policiji ukazuje da bi se moglo raditi o naručenom ubojstvu, odnosno o obračunu osoba iz kriminalnog miljea, doznaje Jutarnji list iz izvora bliskih istrazi ubojstva koje se jutros oko 6 sati dogodilo ispred noćnog kluba u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca.

Policija zasad provjerava i identitete i osumnjičenog i žrtve jer nije isključeno da su koristili isprave koje nisu glasile na njihova prava imena i u tijeku je intenzivna kriminalistička obrada.

Podsjetimo, u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, iz vatrenog oružja je u četvrtak oko šest sati ranjen muškarac, koji je umro u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici, a u prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, priopćila je PU zadarska.

Policija je izvijestila da su jutros oko šest sati zaprimili dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, osoba ranjena iz vatrenog oružja.

image
Zvonko Pavic/Cropix
image
Zvonko Pavic/Cropix
image

Mjesto ubojstva

Zvonko Pavic/Cropix
image

Mjesto ubojstva

Zvonko Pavic/Cropix
image

Mjesto ubojstva

Zvonko Pavic/Cropix

U zadarskoj policiji u tijeku je kriminalističko istraživanje nad, kako se neslužbeno doznaje, uhićenim srbijanskim državljaninom osumnjičenim da je rano jutros ispred noćnog kluba na Pagu pucao u Crnogorca koji je preminuo na putu do bolnice.

Zadarska policija potvrdila je da je na kriminalističkom istraživanju muškarac koji se dovodi u vezu sa zločinom priveden nedugo nakon što je policija oko 6 sati zaprimila dojavu o pucnjavi u Kolanskom Gajcu.

Policija ne otkriva identitete uhićenog ni žrtve, a prema neslužbenim informacijama riječ je o državljaninu Srbije koji je ispred noćnog kluba pucao u državljanina Crne Gore.

Nakon policijskog kriminalističkog istraživanja i podizanja kaznene prijave osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku. Potom slijedi ispitivanje u državnom odvjetništvu te dovođenje sucu istrage koji će odlučiti o istražnom zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:52