STRADAO NA MOTORU

U prometnoj nesreći poginuo otac Marka Livaje

Došlo je do sudara osobnog automobila i motocikla, a motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja, objavila je policija

Marko Livaja, očevid na mjestu nesreće i Milan Livaja

 Cropix

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Kaštelima poginuo je Milan Livaja, otac nogometaša Hajduka Marka Livaje. Policija je jutros objavila da je do prometne nesreće došlo u 1,22 sata na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu.

image

Milan Livaja

Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Došlo je do sudara osobnog automobila i motocikla, a motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja. Na kraju se ispostavilo da je motociklist upravo otac najveće zvijezde splitskog nogometnog kluba.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Vijest koja se brzo proširila zatekla je hajdukovce koji su u Osijeku, čekajući večerašnju utakmicu protiv Osijeka. Nedugo zatim, tužnu vijest potvrdio je i Hajduk koji je na društvenim mrežama objavio sućut Marku i njegovoj obitelji.

- Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj - priopćili su iz splitskog kluba.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
image
Bozidar Vukicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:52