TRAGOVI KRVI

U masovnoj tučnjavi u centru Varaždina ozlijeđeno najmanje pet mladića

Do incidenta je došlo nakon izlaska u obližnjem varaždinskom noćnom klubu.

Policija (ilustracija)

 Dusko Marusic/Cropix

U centru Varaždina u četvrtak u noćnim satima došlo je do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje pet mladića, izvijestila je u četvrtak varaždinska policija.

Županijski centar 112 je nakon zaprimanja više dojava o sukobu većeg broja osoba u Uršulinskoj i Ulici Ivana Padovca u Varaždinu i ozlijeđenima obavijestio policijski Operativno-komunikacijski centar nakon čega su na teren izašli varaždinski policajci.

Kako je izvijestila PU varaždinska, utvrđeno je da je u noćnim satima došlo do sukoba između više osoba u kojem je ozlijeđeno najmanje pet mladića. Njih je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezla u varaždinsku Opću bolnicu, a njihove ozljede još nisu okvalificirane.

"Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja te je u tijeku privođenje osoba koje se dovode u vezu s događajem”, poručuju iz PU varaždinske.

Na mjestu događaja još su uvijek vidljivi tragovi krvi, a prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo nakon izlaska u obližnjem varaždinskom noćnom klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:07