VATRENA STIHIJA

U Jastrebarskom je jednoj obitelji izgorjela cijela kuća. Uzrok velikog požara? Zapalio se laptop

U gašenju je sudjelovalo 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom. Ozlijeđenih osoba nije bilo

Požar u Jastrebarskom

 DVD Jastrebarsko

Vatrogasci iz DVD-a Jastrebarsko izvijestili su na svojoj Facebook stranici o požaru koji je zahvatio jednu obiteljsku kuću i zbog kojeg je izgorjela čitava unutrašnjost zajedno sa svim namještajem.

‘Jučer smo u jutarnjim satima izašli na požar obiteljske kuće u Radničkoj ulici. Sudjelovalo je 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom. Obzirom da je požar primijećen i dojavljen u visokoj fazi razvoja, šteta na kući je ogromna. Prema našim informacijama ozlijeđenih osoba nije bilo‘, napisali su vatrogasci.

Kako se doznaje od policije, požar je vjerojatno prouzročio neispravan laptop.

‘31. srpnja oko 8 sati u Jastrebarskom na Radničkoj cesti, najvjerojatnije uslijed tehničkog kvara na prijenosnom računalu, u dnevnom boravku u prizemlju kuće 69-godišnjakinje izbio je požar koji se proširio na kuhinju. Tijekom požara izgorio je namještaj i bijela tehnika u dvije prostorije. Požar su ugasili vatrogasci dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 eura‘, objavili su policajci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:40