TRAGEDIJA U IVANIĆ GRADU

U izgorjelom stanu pronađeno tijelo umirovljenika: ‘Dim je ispunio stubište i osjetio se smrad paleži‘

Iz zagrebačke policije kažu kako još uvijek nije moguće utvrditi uzrok smrti i požara
Policija, Ilustracija
 Niksa Stipanicev/cropix

Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je danas nešto iza podne u stanu u Gajevoj ulici u Ivanić Gradu. Šokantan pronalazak uslijedio je tijekom vatrogasne intervencije u stanu stambene zgrade u kojem je izbio požar pod nerazjašnjenim okolnostima.

Iz zagrebačke policije kažu kako još uvijek nije moguće utvrditi uzrok smrti i požara kao niti dinamiku događaja jer je policijski očevid još uvijek u tijeku.

Naknadno se saznalo kako je život izgubio Ilija P., ivanićgradski umirovljenik.

- Dim je ispunio stubište i osjetio se smrad paleži, a bio se upalio i alarm u nekom od stanova. Vatrogasci i djelatnici Hitne pomoći vrlo brzo su stigli na intervenciju. Iz stana kroz prozore nije sukljala vatra pa nismo odmah znali kod koga se dimi. Nije dugo trebalo da čujemo da je preminuo naš susjed koji je živio sam. Bio je pokretan, ali je otežano hodao te je vozio auto. O njemu je skrbila sestra iz Slatine koja mu je često navračala. Kod nje je bio preko ljeta, a zime je provodio u ovome stanu. Vrlo smo potreseni njegovom smrću - kaže za Jutarnji jedna od stanarki Gajeve o stradalom umirovljenom djelatniku INA-e.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:19