DRAMA NA PUTOVANJU

U DUBROVNIKU SE ZAPALIO AUTOBUS PUN POLJSKIH TURISTA Nitko od putnika nije ozlijeđen, vatrogasci su brzo reagirali

Dubrovnik, 050413Danas, nesto poslije 11 sati na drzavnoj cesti D-8 izmedju Dubrovnika i Zupe Dubrovacke kod Dupca, zapalio se turisticki autobus. Autobus pun putnika kretao se smjerom iz Cilipa u pravcu Dubrovnika, kako nesluzbeno doznajemo prevozeci turiste s cruisera.Iako tijekom cijelog jutra vlada nesnosna prometna guzva, vatrogasci iz Dubrovnika, Zupe dubrovacke i Cilipa, su brzo reagirali te pravovremeno zapoceli s gasenjem. Prema prvim informacijama u autobusu bilo 45 putnika, a hitna je prevezla jednu putnicu u dubrovacku bolnicu. Na fotografiji: detalj s mjesta nesrece.Foto: Niksa Duper / Dubrovacki vjesnik / CROPIX
 Nikša Duper / Dubrovaćki vjesnik

Jučer oko 17.30 sati u Ulici II dalmatinske brigade u Dubrovniku tijekom vožnje došlo je do zapaljenja autobusa dubrovačkih registracijskih oznaka koji je prevozio 28 državljana Poljske, priopćeno je iz PU dobrovačko-neretvanske.

Intervencijom vatrogasaca požar je ugašen u 17.50 sati.

U požaru je djelomično nagorjela instalacija, te je došlo do topljenja plastike na i oko motora autobusa, dok nitko od putnika nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:31