IPAK UHVAĆEN

U automobilu prevozio drogu, izazvao prometnu nesreću pa pokušao pobjeći od policije

Pretragom vozila 31-godišnjeg Siščanina pronađeno je 519 grama marihuane, 212 grama amfetamina i precizna digitalna vaga

Ilustrativna fotografija

 Niksa Stipanicev/CROPIX

Policija je uhvatila i pritvorila 31-godišnjeg Siščanina koji je u svom automobilu prevozio marihuanu i amfetamine, a u pokušaju bijega izazvao je prometnu nesreću.

Policajci su u četvrtak oko 16,50 sati u Selima kod Siska pokušali zaustaviti automobil sisačke registracije, ali je vozač ignorirao svjetlosne znakove.

Dolaskom do mjesta gdje se vozi jednom prometnom trakom, udario je u vozilo iz suprotnog smjera, a potom i u prometnu signalizaciju. Vozač je izašao i pokušao pobjeći, ali su ga policajci svladali i uhitili.

Pretragom vozila pronađeno je 519 grama marihuane, 212 grama amfetamina i precizna digitalna vaga. Sisačko-moslavačka policija priopćila je da mu je oduzela drogu te ga uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku.

Policija je izvijestila i da je dan ranije na graničnom prijelazu u Jasenovcu zaplijenila 300 šteka cigareta i pritvorila krijumčara iz BiH koji ih je pokušao prokrijumčariti u Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:14