TUŽNA VIJEST

Tragična smrt: Naš ugledni poduzetnik, koji je posao vodio sa sinovima, poginuo dok je kosio travu

Pamtit će ga se kao uglednog gospodarstvenika, ali i vrijednog sugrađanina koji je uvijek bio spreman pomoći

Marko Ćališ

 Pozega.eu/

Ugledni požeški poduzetnik Marko Ćališ (65), vlasnik Poljane d. o. o. poginuo je u petak između 15 i 16.30 sati dok je kosio imanje u Seocima kod Požege. Kako piše portal pozega.eu, došlo do slijetanja traktora u provaliju pri čemu je Ćališ smrtno stradao.

Ćališa će se, kako piše portal, pamtiti kao uglednog gospodarstvenika, ali i izuzetno vrijednog sugrađanina koji je uvijek bio spreman pomoći. U poduzetničkim je vodama od 1993. godine, kada je osnovao tvrtku Poljana d.o.o. s poljoprivrednom opremom i mehanizacijom.

Obiteljski posao uspješno je sa svojim sinovima vodio punih 30 godina. Kako je priopćila PU požeško-slavonska, u petak 28. srpnja 2023. u vremenu od 15 do 16.30 sati u blizini mjesta Seoci, 64-godišnjak je upravljao traktorom za koji je bio pridodan priključak za košnju trave (malčer).

Prilikom košnje livade na nagibu došlo je do proklizavanja pneumatika i prevrtanja traktora te prignječenja 64-godišnjaka, koji je od ozljeda na mjestu događaja smrtno stradao. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:07