NESREĆE KRAJ VARAŽDINA

Teretnim vozilom pregazio muškarca koji je ležao na cesti, drugi vozač usmrtio biciklistkinju pa pobjegao

Slavonski Brod, 140911.Na krizanju Gupceve i ulice Petra Kresimira u samom centru grada 68 godisnjeg biciklistu je na pjesackom prijelazu udario i ubio vozac u osobnom automobilu i zatim pobjegao. Policija traga za vozacem. Na slici tijelo 68 godisnjeg muskarca.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

VARAŽDIN - Muškarac (36) zadobio je po život opasne ozljede nakon što ga je na cesti teretnim vozilom pregazio vozač star 43 godine. Nesreća se dogodila u mjestu Turčin kraj Varaždina u ponedjeljak rano ujutro oko 4.35 sati. Muškarac (36) je iz nepoznatog razloga ležao na cesti, a vozač teretnog vozila ga, zbog neprilagođene brzine, nije primjetio na vrijeme te ga pregazio. Ozlijeđeni muškarac je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Druga teška nesreća dogodila se u mjestu Sveti Petar kraj Ludbrega. Žena (49) poginula je u subotu navečer nakon što je na nju, dok je upravljala biciklom, automobilom naletio muškarac (35) koji je zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Vozač (35) je vozio neprilagođenom brzinom te je u oštrom desnom zavoju prešao na lijevu prometnu traku gdje je udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljala žena (49) koja je odbačena na njivu kraj kolnika. Vozač je zatim pobjegao s mjesta nesreće, a nesretnu su ženu pola sata kasnije pronašli policijski službenici u redovitoj ophodnji. Pozvana je i Hitna pomoć no ženi nije bilo spasa te je preminula namjestu događaja. Vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće je ubrzo pronađen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:03