NEOČEKIVANI SUSRET

Tajna podruma u Stenjevcu: Policija ga legitimirala i pronašla više od 2,2 kilograma konoplje

Iz stambene zgrade u Šoljanovoj dalje je distribuirao marihuanu. Kazneno je prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Droga u Stenjevcu

 PU zagrebačka

Neugodno iznenađenje pripremili su zagrebački policajci 51-godišnjem žitelju Stenjevca kojeg su u Šoljanovoj ulici u srijedu rano jutro odlučili legitimirati. I tom prilikom sredovječni muškarac dragovoljno im je izručio 46 grama marihuane, nakon čega je uhićen i odveden u policijsku postaju gdje mu se dodatno smučilo kad su mu priopćili da će mu temeljem sudskog naloga pretražiti podrumsku prostoriju u zgradi koju koristi.

image

Droga u Stenjevcu

PU zagrebačka

Policajci su u pretresu pronašli 2203,8 grama konoplje pakirane u 12 plastičnih paketa pa su posrnulog dilera, koji je na neutvrđen način nabavio drogu te ju skrivao u stanu i podrumu zgrade i preprodavao dalje, kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

image

Droga u Stenjevcu

PU zagrebačka

- Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je isti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku - kažu iz PU zagrebačke.

image

Droga u Stenjevcu

PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 00:05