PRAVA AGONIJA

Švicarac u Ludbregu zatočio bivšu djevojku. Uspjela je pobjeći i sve ispričati policiji

Kada je 29-godišnjakinja prekinula vezu nakon nekoliko mjeseci viđanja, počeo je pakao

Ilustracija

 John Birdsall/Bsip/Profimedia/John Birdsall/Bsip/Profimedia

Švicarski državljanin na privremenom boravku u Lijepoj našoj završio je u rukama ludbreške policije nakon što ga je njegova partnerica prijavila da joj je nanio ozljede, prijetio smrću te protupravno oduzeo slobodu.

Prema kaznenoj prijavi, policija sumnja da je 55-godišnjak priuštio pravu agoniju 29-godišnjoj djevojci koja je s njim odlučila prekinuti vezu. Naime, njih su dvoje proteklih nekoliko mjeseci bili u ljubavnoj vezi. No, nakon što mu je dala do znanja da u tom odnosu budućnosti nema i da želi prekid, on joj je počeo prijetiti smrću.

- Oduzeo joj je i slobodu te je držao zatvorenu u svojoj kući gdje joj je nanio tjelesne ozljede. Oštećena je u petak 16. rujna uspjela pobjeći te je pristupila u Policijsku postaju Ludbreg - kažu iz PU varaždinske čiji su djelatnici odmah krenuli u akciju te uhitili 55-godišnjaka. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja su ga uz tri kaznene prijave predali pritvorskom nadzorniku.

Na potezu je dalje varaždinsko tužiteljstvo koje će, nakon što osumnjičenog ispitaju, pretpostavlja se zatražiti od suca istrage određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:05