TEŠKO OZLIJEĐEN

Strava na Jarunu, muškarac (38) spašavao nepoznato dijete od psa, sve je šokirao postupak vlasnice...

Policija je navela da je 38-godišnjak tijekom šetnje uočio na tlu dijete, koje napada pas, držeći zubima kapuljaču njegove jakne...

Napad psa, ilustracija

 C. Steimer/Imagebroker/Profimedia

Muškarac u dobi od 38 godina završio je u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama, zadobivenima od ugriza psa, koji ga je izgrizao po rukama dok je spašavao dijete.

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, napad se dogodio u subotu, oko 15 sati kod stambenih zgrada u Ulici Bernarda Vukasa, nedaleko Jarunskog jezera. Policija je navela da je 38-godišnjak tijekom šetnje na ulici uočio na tlu dijete, koje napada "zasad nepoznati pas, držeći zubima kapuljaču njegove jakne".

Vidio je i žensku osobu, prema svemu sudeći, vlasnicu psa, koja, u namjeri da psa odvoji od djeteta, povodcem udara psa, izvijestila je zagrebačka policija.

Kako bi pomogao djetetu, rukama je hvatao psa i odvajao ga od djeteta, zbog čega ga je pas više puta ugrizao za ruke. Ženska osoba sa psom i djetetom udaljila se s mjesta događaja, navodi policija. Zasad nije poznato u kakvom su odnosu vlasnica psa i spomenuto dijete.

Liječnička pomoć muškarcu je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Inače, ozlijeđeni je mušakarac zaposlen u KBC-u Dubrava, gdje je operiran, ima teške ozljede ruke, najmanje dva mjeseca morat će nositi longetu i još se ne zna hoće limati dugotrajne posljedice zbog napada pomahnitalog psa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:34