NALAZ OBDUKCIJE

Smrt bebe u Puli nije posljedica kaznenog djela: Vjerojatno se radi o tzv. smrti u kolijevci

Izuzeti su uzorci radi toksikološkog vještačenja i histološke analize, a iz policije kažu da zasad ništa ne ukazuje na kazneno djelo

Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix

Zasad zasad ništa ne ukazuje da je smrt posljedica kaznenog djela, poručila je istarska policija oko slučaja jučer preminule jednomjesečne bebe u Puli. Neslužbeno saznajemo da se najvjerojatnije radi o smrti u kolijevci. Naime, obavljena je obdukcija, a iz tijela su izuzeti uzorci radi toksikološkog vještačenja i histološke analize koji nisu ukazivali na nasilnu smrt.

Da podsjetimo, jučer u ranim jutarnjim satima obitelj preminule bebe nazvala je Hitnu pomoć budući da beba nije pokazivala znakove života. Poziv je stigao malo prije sedam sati ujutro, no nažalost maloj bebi nije bilo pomoći. Oživljavanje je trajalo jako dugo.

Ni Hitna ne zna točan razlog što se dogodilo i koji je razlog što je preminula jednomjesečna beba.

- Hitna je dobila poziv u 6.58 sati danas ujutro i odmah su izašli na teren. No, nažalost nismo mogli pomoći. Dijete nije pokazivalo znakove života, pokušali smo ga reanimirati prema svim pravilima struke. Koji je točno razlog zašto se to dogodio, ne znamo ni mi. Odmah je pozvana i policija, kazala nam je jučer Gordana Antić iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:38