NOVI DETALJI KRVOPROLIĆA

Sin je oca ubio sjekirom, susjedi tvrde: ‘Nije to bila obitelj u kojoj je bilo nekih svađa...‘

Jutros, nešto prije pet sati, u obiteljskoj kući u Ruščici, nedaleko Slavonskog Broda dogodilo se ubojstvo
Ubojstvo kod Slavonskog Broda
 Sbplus

Jutros, nešto prije pet sati, u obiteljskoj kući u Ruščici, nedaleko Slavonskog Broda dogodilo se ubojstvo, javlja SBplus.

Prema prvim neslužbenim podacima, čini se kako je riječ o obiteljskoj tragediji.

image
SBplus

- Jutros (23. veljače), u 5 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske od strane centra 112 zaprimili smo dojavu kako je u Ruščici došlo do sukoba između dvije osobe. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su u prostorima kuće pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište). Nedugo potom u blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo ubojstva. - istaknula je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Za sada nema informacija o tome što je moglo uzrokovati ovu tragediju.

image
SBplus

- Ono što u ovome trenutku možemo reći je da djelatnici policije u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalje - za SBplus dodala je glasnogovornica Kata Nujić.

Iako policija, zbog zaštite istrage, ne izlazi još uvijek sa službenim podacima, SBplus doznaje kako je mladić svoga oca usmrtio sjekirom.

Mještani Ruščice šokirani su ovom tragedijom o kojoj bruji cijelo mjesto.

- Koliko mi je poznato nije to bila obitelj u kojoj je bilo nekih svađa i nesuglasica. Barem prema van. Djeca, sin i kći, su uvijek bila dobra djeca. Što je moglo dovesti do ovakve tragedije i što je nagnalo sina da digne ruku na oca i oduzme mu život ne mogu niti zamisliti - za SBplus kazala je jedna od mještanki koja stanuje nedaleko od obitelji koju je zadesila ova velika tragedija.

- Obitelj nije od ranije bila poznata policiji - kazao je policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić.

I to je sve s čime policija za sada izlazi u javnost uz podsjećanje kako istragu provode zajedno s Državnim odvjetništvom te da će sve informacije biti poznate nakon što očevid završi.

image
SBplus
image
SBplus
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:52