NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA

'SHVATIO SAM DA SE NEŠTO DOGAĐA TEK KAD SU DOŠLI POLICAJCI' Tihi razbojnik neprimjetno opljačkao poštu na Sveticama

 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Tiha, gotovo neprimjetna pljačka dogodila se jutros u uredu Hrvatske pošte koji se nalazi u skopu Super konzuma u Ulici Donje svetice 42. Oružani prepad počinio je moškarac u 9.20 sati, a zasad se službeno ne zna koliko je novca odnio. O tome da je pljačka izvedena bez galame svjedoči zaposlenik lokala koji se nalazi tik uz opljačkani ured HP-a u kojem su u trenutku pljačke bile tri službenice.

- Da se nešto događa shvatio sam tek kad su došli policajci. Ured je sada zatvoren. Proveli su očevid i otišli, kaže trgovac. Još je zanimljivije da ništa čudno nisu primijetili niti kupci koji su čekali u redovima na blagajnama koje se nalaze točno nasuprot pošti.

-Točno u to vrijeme bio sam u Super Konzumu i to baš na blagajni koja je točno prekoputa staklene stijene Pošte. Nemam pojma da se išta zbilo. Da sam nešto primijetio javio bih zaštitaru kojeg osobno poznajem, kaže Gragan G. (41), stalni kupac ove velike prodavaonice da Donjim Sveticama.

Na mjestu događaja očevid su proveli službenici policije. Izuzeli su pronađene tragove, kao i snimak kamera videonadzora. Razgovor su obavili i s djelatnikom osiguranja prodavaonice Super konzum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:05