VELIKA ŠTETA

Serija buktinja u Zagrebu, izgorjeli luksuzni automobili u različitim dijelovima grada, građani uznemireni

Na obje lokacije u tijeku su policijski očevidi kako bi se utvrdile točne okolnosti

Intervencija vatrogasaca u Prečkom

U utorak pred jutro, u razmaku od sat i pol, izgorjeli su automobili na dva kraja metropole, točnije u Dubravi i u Prečkom.

Prva buktinja dogodila se u utorak oko tri sata ujutro u Tolminskoj ulici u Dubravi. U plamenu je pod neutvrđenim okolnostima završio Audi zagrebačkih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka. Iako su se zagrebački vatrogasci promptno odazvali na intervenciju i počeli gasiti vatrenu stihiju, ona je u međuvremenu uspjela zahvatiti i dio Jaguara bjelovarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka.

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta i dalje je nepoznata.

image

Intervencija vatrogasaca u Prečkom

Dojavu o drugoj buktinji vatrogasci i policija zaprimili su oko 4.30 sati i to u Petrovaradinskoj ulici. Vatra je, također iz neutvrđenog razloga, izbila na Mercedesu zagrebačkih oznaka u vlasništvu leasing poduzeća.

Na obje lokacije u tijeku su policijski očevidi kako bi se utvrdile točne okolnosti koje su dovele do požara koji je uznemirio i same vlasnike automobila kao i njihove susjede u ulicama.

Jučerašnji policijski očevid, pak, u Dubravi u Vraničkoj ulici je pokazao da je Golf VII kojim se koristila J.T. zapaljen nešto prije ponoći u nedjelju otvorenim plamenom, a čime je nanesena šteta vlasniku od nekoliko desetaka tisuća eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:51