BRANKO POLIĆ

Šef lokalnog odbora Domovinskog pokreta pijan izazvao prometnu nesreću: ‘U teškoj je depresiji...‘

Vozač drugog automobila se sa suprugom i djecom vraćao s mise, a Polićev automobil je skrenuo na njegovu stranu ceste
Branko Polić
 Branko Polić, Facebook

Predsjednik gradskog odbora Domovinskog pokreta u Pleternici Branko Polić u nedjelju je pijan sudjelovao u prometnoj nesreći. Kako piše Telegram, Polić se u nedjelju ujutro vraćao s druženja te je s više od 1,2 promila alkohola u krvi naletio na automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, a zatim udario o banderu.

Vozač tog drugog automobila je ispričao da se sa suprugom i djecom vraćao s mise, a Polićev automobil je skrenuo na njegovu stranu ceste.

- Pokušao sam izbjeći sudar, ali to je bilo nemoguće, rekao je Ante Bešker za Telegram i dodao da je nakon svega potražio liječničku pomoć zbog ozljede vrata i udarca u nogu. Njegovi suputnici, supruga i djeca (10 i 18 godina) nisu ozlijeđeni, no šteta na automobilu je totalna.

Novinarima Telegrama je poruku poslao Polićev kum, koji je rekao da se on ne može javiti na telefon jer je u teškoj depresiji te će s njima razgovarati kada dođe k sebi.

Iz Domovinskog pokreta još se nisu oglasili o ovoj nesreći.

Polić je ranije bio član HDZ-a, no zatim se pridružio Miroslavu Škori, a na poziciju predsjednika gradskog odbora Domovinskog pokreta izabran je krajem rujna 2020. Njega su spominjali i kao mogućeg kandidata za gradonačelnika Pleternice na nadolazećim lokalnim izborima.

Požeško-slavonska policija je na svojim web stranicama izvijestila tek da su se tijekom vikenda dogodile četiri prometne nesreće, među kojima je i ona u mjestu Resnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:33