TRAGIČNA NESREĆA

RIJEŠEN SLUČAJ MISTERIOZNE SMRTI U BOSILJEVU Muškarca (62) je pregazio vozač ralice koji ga je i pronašao!

 Vlado Kos/Cropix

BOSILJEVO - Karlovačka policija razriješila je zagonetnu smrt 62-godišnjeg mještanina Stragara u općini Bosiljevo, koja se u utorak oko 19 sati dogodila na mjesnoj cesti. Nakon provedene istrage zaključili su da je za njegovi smrt odgovoran 55-godišnji vozač ralice koji je tijelo i "pronašao".

- 55-godišnjak je na nerazvrstanoj cesti u mjestu Strgari traktorom karlovačkih registracijskih oznaka i priključkom za raljenje snijega čistio lokalnu cestu kojom prilikom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je prekriven napadalim snijegom ležao na cesti. Tom prilikom 62-godišnjak je smrtno stradao - priopćili su iz PU karlovačke.

Zbog sumnje da je 55-godišnjak počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom Državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Neslužbeno doznajemo da se preminuli 62-godišnjak napio s vozačem traktora u njegovoj kući, te se u takvom stanju uputio pješice kući po mećavi. Kako nakon nekog vremena nije stigao, 55-godišnjak ga je krenuo tražiti traktorom, krčeći si put ralicom. Uslijed te vožnje zapravo ga je, otkrila je policija, i pregazio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:11