HRABRA INTERVENCIJA

Pulski policajci pomogli talijanskim turistima i ugasili požar koji im je buknuo u apartmanu

Mladi policajac, koji je tek nedavno dobio policijsku značku, ugasio je požar koji je izbio zbog kratkog spoja u kutiji s osiguračima

Ilustrativna fotografija

 Dusko Marusic/CROPIX

S nesvakidašnjim izazovom susreo se u srijedu navečer mladi pulski policajac koji je tek nedavno dobio policijsku značku i pritom osvjetlao obraz kako MUP-a, tako i cijele države.

Naime, dvojica pulskih policajaca u srijedu oko 18.30 sati prolazili su službenim vozilom Ulicom dubrovačke bratovštine. U tom trenutku zaustavila ih je uznemirena državljanka Italije rekavši im da unutar apartmana koji koristi gore električne instalacije.

Policijski službenici odmah su reagirali. Iz policijskog vozila izvadili su aparat za gašenje požara - jedan od njih počeo je gasiti požar, dok je drugi obavijestio operativno dežurstvo policijske postaje radi pozivanja vatrogasaca.

- Mladi policajac, koji je tek nedavno dobio policijsku značku, uspio je ugasiti požar koji je izbio zbog kratkog spoja u kutiji s osiguračima te je stanje ubrzo stavljeno pod kontrolu. Turisti iz Italije mogu mirno nastaviti ljetovanje, s obzirom na to da su hrvatski policajci još jednom pokazali da se na njih može računati u bilo kakvoj nevolji - zaključuju iz PU istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:23