KRŠ I LOM U ZAGREBU

Prometni kolaps u Maksimirskoj: Sudarili se tramvaj i taksi, vozači se ozbiljno posvađali

Došlo je do zastoja u prometu, koji je u međuvremenu normaliziran

Nesreća u Zagrebu

 Snimio čitatelj

U Maksimirskoj ulici u Zagrebu malo prije 9 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su se sudarili tramvaj i automobil, a rezultirala je svađom dvojice vozača.

Kako nam javlja čitatelj koji se zatekao u tramvaju broj 7, taksi se zabio u ZET-ovo vozilo koje je prolazilo. Pritom je tramvaj odbacio taksi do drugog automobila, tvrdi naš čitatelj. Prema njegovim riječima, vjerojatno je automobil izlazio s parkiranog mjesta kada se tramvaj zabio u njega.

Tvrdi da je nakon nesreće došlo do sukoba između vozača taksija i tramvaja. Došlo je do zastoja u prometu, koji je u međuvremenu normaliziran, prema podacima sa stranice Holding centra.

Drugi čitatelj nam javlja da je svjedočio neugodnoj situaciji također u tramvaju broj 7, ali nešto prije nego se dogodila nesreća. Tvrdi da se ispred semafora taksist ubacio ispred tramvaja na tračnice.

Vozač tramvaja je pobjesnio i počeo psovati. Toliko ga je razljutio vozač da je odlučio izaći z tramvaja i otići do vozača. Nije došlo do sukoba jer je vozač taksija odjurio kada se upalilo zeleno na semaforu.

image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 13:43