SVE NAOPAKO

Potpuno ludilo u Velikoj Ludini: Pijani vozač, bez vozačke, neregistriranim autom bježao policiji

Uz primjenu sredstava prisile muškarac je uhićen i doveden u prostorije nadležne policijske postaje
Policija/Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Tridesetogodišnji muškarac iz Ivanić Grada, koji je pijan, bez vozačke dozvole neregistriranim vozilom bježao policiji, kažnjen je s 15 dana zatvora, izvijestila je u srijedu sisačko-moslavačka policija.

Policijski službenici su u ponedjeljak, 30. studenoga, oko 23,40 sati, u Velikoj Ludini uočili osobno vozilo zagrebačkih registracija koje se na zvučne i svjetlosne signale nije zaustavljalo već je ubrzalo vožnju i skrenulo u dvorište. Vozač je izašao iz vozila i pokušao pobjeći u čemu su ga policajci spriječili.

Uz primjenu sredstava prisile muškarac je uhićen i doveden u prostorije nadležne policijske postaje, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je neregistriranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,78 promila i bez položenog vozačkog ispita upravljao 30-godišnjak s područja Ivanić Grada.

Zbog počinjenih prekršaja, sljedećeg dana je doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, dodaju iz PU sisačko-moslavačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:11