KOD VELIKE GORICE

Policijski očevid otkrio: 19-godišnjak skrivio tešku nesreću u kojoj je poginula jedna osoba

Mladić je vozilom skrenuo na suprotnu traku te naletio na riječki Opel kojeg je vozio 59-godišnji muškarac
 Ranko Šuvar/Cropix

Teška prometna nesreća u kojoj je jučer oko 10 sati na velikogoričkom području poginula jedna osoba, skrivio je 19-godišnji vozač teretnog vozila. Otkrivaju to rezultati policijskog očevida koji se provodio satima na državnoj cesti DC-30 između Vukovine i Buševca i zbog čega je bio zaustavljen promet.

Policija je utvrdila da je 19-godišnjak vozio teretni automobil Renault zagrebačkih oznaka po državnoj cesti u smjeru juga te se dolaskom na nadvožnjak „Turopolje“ u usponu, točnije 185 metara južnije od županijske ceste 3115, nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom skrenuo u lijevo na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

I u tom je trenutku prednjim dijelom naletio na riječki Opel kojeg je vozio 59-godišnji muškarac. Opel je odbačen unazad pa je potom naletio na Toyotu sisačkih oznaka za čijim je upravljačem sjedio 55-godišnjak i koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen.

Od siline naleta, teretno se vozilo prevrnulo na desnu bočnu stranu, a vozač Opela je nakon frontalnog sudara nažalost podlegao teškim ozljedama na mjestu nesreće. Što je 19-godišnjem vozaču omelo pažnju, nije poznato.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:18