ŠIRIO PANIKU

Policija uhitila čovjeka koji je danas dojavio da je bomba u Avenue Mallu! Evo kako su mu ušli u trag

U brzo organiziranoj akciji, neslužbeno doznajemo, policija je potencijalnog sumnjivca uhitila te se isti nalazi na kriminalističkom istraživanju

Policijsko vozilo ispred Avenue Malla

 Matija Djanjesic/Cropix

U manje od dva sata od dojave da je u trgovačkom centru Avenue Mall u novozagrebačkom Sigetu postavljena eksplozivna naprava policija je uspjela riješiti slučaj ušavši u trag dojavljivaču.

Kako doznajemo, muškarac je danas u 10.10 sati putem telefona dojavio operativno-komunikacijskom centru, poznatijem kao telefon 192, da se u prostorijama Avenue Malla nalazi bomba.

Kao i svaki put dosad, policija je promptno postupila po dojavi te su se zaputili u centar i započeli s provođenjem redovnih aktivnosti.

Dok su policijski djelatnici zajedno s policijskim psom pretraživali svaki kutak Avenu Malla, paralelno se zahuktalo istraživanje tijekom kojega su uspjeli, na temelju detektiranog broja telefona kojeg je dojavljivač neuspješno sakrio, ući mu u trag.

U brzo organiziranoj akciji, doznajemo, policija je potencijalnog sumnjivca uhitila te se isti nalazi na kriminalističkom istraživanju. Uhićenje muške osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem potvrdila je i zagrebačka policija.

Nije za isključiti da će ovim uhićenjem biti riješen i niz drugih kaznenih djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:05