ŠTETA 2220 KUNA

Policija riješila ‘slučaj sladoled‘: Trojac prije mjesec dana ukrao stotine slastica, sada su privedeni

Prvo su kod odabrane trgovine škrinju isključili iz struje te ju odgurali 100-tinjak metara dalje gdje su polomili limeni poklopac
Ilustracija, škrinja sa sladoledom
 Mike Ford/Alamy/Alamy/Profimedia

Vrući ljetni dani su iza nas pa tako i povećana potražnja za sladoledom, a zagrebačka policija je nakon mjesec dana uspjela riješiti slučaj krađe sladoleda iako je odmah nakon lopovske akcije, jednog počinitelja spriječila u bijegu!

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja lisice na ruke stavili su ukupno trojici mladića za koje sumnjaju da su provalili u rashladnu škrinju u novozagrebačkom naselju Sloboština te otrčali u nepoznato sa stotinama komada sladoleda. Za tešku krađu provaljivanjem kazneno će odgovarati netom punoljetan mladić i dvojica njegovih maloljetnih prijatelja.

Lopovsku aktivnost odradili su, prema kaznenoj prijavi, 23. kolovoza u 2.30 sati u Zahradnikovoj ulici u Sloboštini. Prvo su kod odabrane trgovine škrinju isključili iz struje te ju odgurali 100-tinjak metara dalje u mrak gdje su polomili limeni poklopac i ukrali sladolede.

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na 2220 kuna, a protiv ljubitelja sladoleda policija je podnijela posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:51