ZARADILI PRIJAVU

Policija pomrsila račune muškarcu i njegovoj partnerici: U Novom Zagrebu zaplijenjeno 12,7 kg marihuane

Prijavljeni su za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a policija je pretresla dva stana u Novom Zagrebu koja su koristili
 PU Zagrebačka

Iako je 45-godišnjak sa 19-godišnjom partnericom u biznisu mislio izdašno zaraditi na preprodaji opijata, zagrebačka policija pomrsila im je planove te stavila lisice na ruke. Kazneno su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a u pretresima dva stana u Novom Zagrebu koja su koristili, policajci su pronašli i oduzeli 12,7 kilograma marihuane pakirane u 21 paket, 229,1 gram kokaina, 39,1 gram amfetamina, 3ml tinkture marihuane, 195,8 grama punila za miješanje s drogom, ali i 274 tablete MDMA. Ujedno je pronađena i digitalna vaga s tragovima droge te novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje.

Sve je počelo 26. travnja navečer u naselju Blato, točnije u Ulici Mladena Fiolića gdje su policajci kod 19-godišnjakinje pronašli vrećicu sa 6,55 grama marihuane, paketić sa 0,25 grama kokaina i novac.

Kriminalisti su odmah bacili sumnju da pronađena droga nije jedina koju djevojka posjeduje, pa su ishodili naloge za pretres dva stanova koje koristi sa 45-godišnjakom.

Oboje su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, a policija je nadležnom državnom odvjetništvu proslijedila kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:21