JESTE LI GA VIDJELI?

Policija pokrenula potragu, u Zagrebu nestao 15-godišnjak, objavili njegovu fotografiju i detaljni opis

Prema informacijama na internetskoj stranici Nestali.hr, visok je oko 175 centimetara, slabije je tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči

Tomislav Horvatuš

 Facebook/

Tomislav Horvatuš, 15-godišnji hrvatski državljanin, nestao je u utorak, 12. rujna. Posljednji je puta viđen u Selskoj cesti u Zagrebu. Prema informacijama na internetskoj stranici Nestali.hr, visok je oko 175 centimetara, slabije je tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči.

Na sebi je u trenutku nestanka imao kratku majicu bež boje, majicu s kapuljačom bež boje, donji dio trenirke crne boje, crno-bijele tenisice s crnim potplatom te prekoramenu torbicu crne boje.

Prema neslužbenim informacijama, nekoliko je svjedoka reklo da su Horvatuša zadnji put vidjeli u utorak u 21 sat na NK Špansko.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", rekla je Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 00:04