POKUŠAJ UBOJSTVA

Policija dobila dojavu o svađi u obitelji, pa otkrila: ‘Taj čovjek je nasred ulice u Dubravi pucao u ženu...‘

Muškarac je nakon istraživanja kazneno prijavljen zbog obiteljskog nasilja i pokušaja ubojstva

policija ilustracija

Nakon dojave o svađi između žene i muškarca, policija je otkrila kako je spomenuti muškarac ranije jučer u Dubravi na ulici pokušao ubiti tu ženu ispalivši u nju nekoliko hitaca iz vatrenoga oružja, no na sreću, nije je pogodio.

Muškarac je uhićen i kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio obiteljsko nasilje i pokušaj ubojstva. O događaju je izvijestila zagrebačka policija.

"Jučer, 9. prosinca oko 7.30 sati nakon zaprimljene dojave o verbalnom sukobu 35-godišnjakinje i 36-godišnjaka, policijski službenici su poduzetim mjerama i radnjama te obavljenim razgovorima i kroz provedeni očevid utvrdili da je istog dana, ranije, u Dubravi, na ulici 36-godišnjak u smjeru 35-godišnje članice obitelji iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca. Nedugo potom, iako je od počinjenja samog djela bio nedostupan, policijski službenici su ga uhitili u istom kvartu te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojeg je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Nasilje u obitelji“ i „Ubojstvo“ osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su uslijed ispaljenih hitaca oštećeni osobni automobil marke VW Passat, pločica na donjem dijelu fasade i okvir vrata", navodi se u priopćenju objavljenome na web stranicama PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:16