EMOTIVNI STATUS

Oglasio se Božićev otac: ‘Poznajem tatu stradalog policajca, a moj će sin odgovarati za svoja nedjela‘

Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu, pa svima drugima odreda, poručio je
 Cropix

Od kad mu je jutros rano policija pokucala na vrata u potrazi za njegovim sinom Ivanom Božićem, Ante Božić k sebi od šoka i tuge ne može doći.

A s obzirom da već satima po svim medijima u zemlji i regiji fotografija Ivana Božića kruži jednakim intenzitetom kao što za njim u dvije županije trenutno traga na stotine policajaca, otac odbjeglog mladića koji je noćas pregazio policajca i pobjegao, odlučio se obratiti svojim prijateljima preko društvenih mreža.

"Dragi prijatelji, i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu, pogledati istini u oči jer tko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi...Da, Ivan Božić je moj sin.. Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu, pa svima drugima odreda počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest, ali mi je svanulo kad sam razgovarao sa ocem od mladoga policajca, a inače se i osobno poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta. Mladi policajac nije životno ugrožen, pri svijesti je i komunicira. Moj sin će odgovarati za svoje NEdijelo iako su neke informacije kao da nije to namjerno učinio, ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čoviku šta brži opravak" - napisao je Ante Božić.

Osvrnuo se ujedno i na stanje svoga sina pa je napisao još dalje:

"Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali NIKADA agresivnosti, ponavljam NIKADA. Zašto sam se odlučija na ovaj post, pa zbog svekolike potpore koji ste mi mnogi dali, koji me zovete, koji mi šaljete poruku potpore...Hvala dragome Bogu što se nije desilo ono najgore. Ja sam kroz cili život bija borac i kada su me tukle bure i oluje, ali borac koji je punija duplerice novina za dobra dijela. Moram i sada ostati priseban i jak. Moj Ivan sada puni crnu kroniku,valjda tako mora biti. Moje ostalo troje dice su do dana današnjeg anđeli bez iti jedne mrlje u životu. Ivan je danas zagorča život svima,a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj obitelji."

Inače, Ante Božić je pjesnik i poduzetnik, a na lokalnoj se razini bavi i politikom, kako je 2021. pisao Šibenski list.

Poznat je i kao humanitarac koji je organizirao pomoć potresom pogođenoj Petrinji gdje je s devedesetak tisuća prikupljenih kuna sanirano krovište jednoj mladoj obitelji, pisao je Šibenski list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:54