UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

O misterioznom nestanku igrača Gorice oglasila se i policija, mediji pišu: ‘Potječe iz bogate obitelji...‘

Otišao je u Budimpeštu kako bi preselio stvari u svoj novi dom, a onda mu se izgubio svaki trag

Abdullah Talal Hameed

 Screenshot: Youtube/

- Vezano uz Vaš upit obavještavamo Vas kako hrvatska policija zasad nije zaprimila obavijest mađarske policije o nestanku osobe, no temeljem medijskih napisa započela je s postupanjem odnosno utvrđivanjem okolnosti te mjerama traganja.

Odgovor je to kojeg smo dobili iz Službe za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova na upit o 27-godišnjem Hameedu Abdullahu Talalu, koji je prije dva tjedna iz mađarskog ZTE-a prešao u velikogorički HNK Goricu. Kako je na svojoj stranici objavio velikogorički klub, Talal je u ponedjeljak, 21. kolovoza, krenuo iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili Klub.

Prema pisanju CityPortal.hr, Talal je u subotu 19. kolovoza otišao iz Hrvatske za Budimpeštu kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu i kako bi preselio stvari u svoj novi velikogorički dom.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedjeljka, pri čemu mu je rekao kako ‘upravo pakira stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub‘. I od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve ako su u ponedjeljak ili danas imali priliku sresti nogometaša da se jave s informacijama u najbližu policijsku postaju ili klub, piše CityPortal. Talal, inače, vozi bijeli Porsche Taycan švedskih nacionalnih oznaka i pretpostavlja se da se u njemu udaljio s mađarske adrese. Mađarska policija locirala je automobil nestalog igrača Gorice, a istražuju je li možda žrtva kaznenog djela s obzirom da potječe iz bogate obitelji.

Iz njegova novog kluba zasad nema novih informacija o Talalu, a ni policija točno ne precizira što poduzima da bi ga pronašla. Talalovo ime zasad nije ni objavljeno na stranici nestalih osoba, pa se pretpostavlja da bi njegov misteriozni nestanak uskoro možda mogao imati sretan završetak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:37