INCIDENT U IVANCU

Muškarcu (40) oduzeli dijete pa je bacio molotovljev koktel na Centar za socijalnu skrb!

U napadu na Centar za socijalnu skrb nitko nije ozlijeđen, a nad muškarcem se provodi kriminalističko istraživanje

Centar za socijalnu skrb u Ivancu

 Sjeverni.info/

Muškarac (40) je jutros bacio molotovljev koktel na Centar za socijalnu skrb u Ivancu.

Kako je priopćila PU varaždinska, koja je objavila detalje incidenta, oko 9:25 je došao na prvi kat zgrade u prostore Centra za socijalnu skrb u Ivancu.

- Razbio je staklo na vratima hodnika te u isti bacio zapaljivu staklenu bocu, nakon čega se svojim vozilom udaljio s mjesta događaja. Uslijed djelovanja zapaljive materije nastala je materijalna šteta, dok nije nitko ozlijeđen. Događaju je prethodilo službeno postupanje Centra u području obiteljsko-pravne zaštite djece - kažu iz varaždinske policije.

Policija trenutno nad privedenim muškarcem kojem je, kako neslužbeno doznajemo, po žurnoj mjeri jutros oduzeto dijete, provodi kriminalističko istraživanje.

image

Centar za socijalnu skrb u Ivancu

Sjeverni.info/

Kad su vatrogasci zaprimili dojavu o požaru na adresi u Ulici Đure Arnolda 11 u Ivancu, još nisu znali gori li cijeli objekt u kojemu se nalaze mnogi uredi javnih institucija da bi dolaskom na požarište saznali da se radi o požaru samo u prostorijama Centra za socijalnu skrb.

Muškarac koji je zbog odluke CSS-a odlučio zapaliti njihove prostorije bit će povrgnut vađenju krvi i davanju urina kako bi se utvrdilo je li, eventualno, u inkriminirano vrijeme imao u sebi alkohola ili neke nedozvoljene supstance.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:33