ZAVRŠIO JE U PRITVORU

Muškarac se tijekom vožnje posvađao s partnericom pa povukao ručnu. Sletjeli su u kanal

Koprivničko Općinsko državno odvjetništvo 41-godišnjeg je muškarca ispitalo zbog dovođenja u opasnost života i imovine

Ilustrativna fotografija

 Damjan Tadic/Cropix

Svađu s 44-godišnjom ženom, njezin tri godine mlađi nevjenčani partner odlučio je okončati na stravičan način povlačenjem ručne i slijetanjem u kanal.

Nesvakidašnji događaj zbio se 28. listopada ove godine na cesti kraj Koprivnice dok je 41-godišnjak sjedio na suvozačevu sjedalu.

Njega je tog dana vozila nevjenčana supruga u vozilu kada je tijekom vožnje naglo rukom potegnuo ručnu kočnicu vozila pa je vozačica izgubila nadzor nad upravljačem radi čega je vozilo sletjelo s ceste u odvodni kanal.

S odmakom od tjedan dana, nakon što je policija rezultate provedenog očevida na mjestu nesreće s izjavama vozačice, poslala u koprivničko Općinsko državno odvjetništvo, 41-godišnji muškarac je ispitan u prostorijama tužiteljstva zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Nakon što je iznio obranu, tužitelji su sutkinji istrage Županijskog suda u Varaždinu predložili da ga pritvori, pa je 41-godišnjaku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela određen jednomjesečni pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:51