KAKVA SLUČAJNOST...

Motiv iz popularne serije: Pogledajte u kakvoj je majici policija privela Dumbovićevog sina

Direktoru građevinske tvrtke Titan Commerce Darku Dumboviću navodno je pri dodjeli gradskih poslova pogodovao vlastiti otac

Darko Dumbović

 Screenshot HRT

Darinko Dumbović i njegov sin Darko Dumbović uhićeni su jutros zbog sumnje da je bivši gradonačelnik Petrinje pogodovao svom sinu, direktoru građevinske tvrtke Titan Commerce, pri dodjeli gradskih poslova.

Nakon što mu je policija pretresla kuću u Mošćenici, HRT je objavio snimku uhićenja Darka Dumbovića koji je iz kuće izašao u crnoj majici s motivom španjolske kriminalističke serije 'Kuća od papira' ('La casa del papel'), u kojoj se radnja vrti oko skupine pljačkaša koji pripremaju veliku pljačku u španjolskoj državnoj kovnici u Madridu tj. kradu državni novac.

Naime, Dumbović mlađi nosio je majicu s ilustracijom 'Dalijeve' maske koju su pljačkaši u popularnoj seriji nosili tijekom izvođenja svojih pljački, uz natpis 'Bella ciao', što je naziv talijanske antifašističke pjesme koja je inače poznata kao prosvjedna pjesma slobode i otpora, a koja se u nekoliko navrata čuje u seriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:54