1,37 PROMILA

Mladi vozač pijan skrivio frontalni sudar, suvozačica završila u bolnici

Došlo je do frontalnog sudara nakon kojeg je od siline naleta 23-godišnjak odbačen van kolnika na drvo

Prometna nesreća

 Pu Međimurska/

Alkohol i vožnja automobila ne idu zajedno. Uvjerio se u to 23-godišnji Međimurec kada je oko 23 sata na županijskoj cesti koja povezuje Frkanovec i Pleškovec, skrivio nesreću i poslao u bolnicu suvozačicu.

Dolaskom na mjesto događaja međimurska policija je obavila očevid i utvrdila da je mladi vozač sa 1,37 promila alkohola u krvi vozio navedenom dionicom a da se nije kretao što bliže desnom rubu kolnika. Pa je dolaskom u blagi zavoj djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kojom je nailazio 20-godišnjak.

Došlo je do frontalnog sudara nakon kojeg je od siline naleta 23-godišnjak odbačen van kolnika na drvo. Putnica iz njegova vozila, 20-godišnja djevojka je pak vozilom Hitne pomoći prevezena u čakovečku bolnicu a težina ozljeda još nije poznata.

- Mladom vozaču koji je skrivio prometnu nesreću pod utjecajem alkohola privremeno je oduzeta vozačka dozvola, dok će se njegova prekršajna ili kaznena odgovornost za izazivanje prometne nesreće utvrditi nakon zaprimanja kvalifikacije ozljeda 20-godišnje putnice - otkrivaju iz međimurske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:45