NESREĆA U ĐEVRSKAMA

Kod Šibenika se sudarili Hrvat, Slovenac i Australac, teže ozljeđen 55-godišnjak

Zbog više prekršaja (alkohol, prelazak na suprotni kolnički trak, odbio vađenje krvi i urina radi analize) protiv vozača BMW-a bit će podnesen optužni prijedlog

Ilustracija

 Davor Pongracic/Cropix

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila u Đevrskama u Općini Kistanje, a u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila teže je ozlijeđen 55-godišnjak.

U Policijskoj upravi šibensko-kninskoj navode kako je do prometne nesreće došlo nakon što je 55-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom BMW zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola, pri ulasku u lijevi nepregledni zavoj automobilom prešao u suprotnu kolničku traku.

Udario je u osobni automobil Volkswagen slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji slovenski državljanin. Nakon udara, na automobil Volkswagen naletio je automobil Peugeot srbijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnji australski državljanin.

U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 55-godišnji vozač BMW-a koji je zadržan na liječenju u općoj bolnici u Šibeniku, dok su lakše ozljede zadobili vozač i troje putnika iz automobila Volkswagen slovenskih registarskih oznaka.

Zbog više prekršaja (alkohol, prelazak na suprotni kolnički trak, odbio vađenje krvi i urina radi analize) protiv vozača BMW-a bit će podnesen optužni prijedlog Prekršajnom odjelu suda u Šibeniku. Vozaču Peugeota uručen je prekršajni nalog, stoji na stranicama PU šibensko-kninske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:27