ZAGORJE ZAVIJENO U CRNO

Još jedna tragična vijest potresla Oroslavje: Preminuo dječak (9) koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Prometna nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera

Ilustracija

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Još jedna tužna vijest pogodila je u petak prijepodne Oroslavje. Naime, u Klinici za dječje bolesti Zagreb preminuo je devetogodišnji dječak od posljedica prometne nesreće prošlog petka u Oroslavju.

Novinarima portala Zagorje.com je iz Osnovne škole Oroslavje potvrđena tragična vijest.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera u tom trenutku naišlo je teretno vozilo kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin i došlo je do udara teretnog automobila u bicikl i dijete, te pada djeteta na tlo.

U prometnoj nesreći dječak je zadobio teške tjelesne ozljede, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zabok, a zatim u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb na daljnje liječenje, no usprkos naporima liječnika, devetogodišnjak je preminuo.

Kako je nakon nesreće objavila policija, nadzorom vozača utvrđeno je kako je vozač 34-godišnji hrvatski državljanin upravljao teretnim vozilom pod utjecajem od 0,59 promila alkohola u organizmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 16:53