GDJE JE MARTINA?

Jeste li je vidjeli? Traje potraga za nestalom djevojkom (27): ‘Krenula je iz Velike Gorice prema Jarunu‘

Kako navode na internetskoj stranici Nestalih, Martina je visoka oko 170 centimetara, ima svjetloplavu kosu i plave oči

Martina Laćarac

 Nestali.hr/

Prošle srijede u Velikoj Gorici nestala je 27-godišnja Martina Laćarac iz Velike Bune. Zadnji je put viđena u prijepodnevnim satima kad se ukrcala na autobusnu liniju 268 koja vozi prema Jarunu nakon čega joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen policiji te je zabilježen u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

U trenutku nestanka djevojka je bila odjevena u crno-bijele hlače s crnim ružama, bijelu majicu sa sitnim ružama te je nosila mali crni ruksak. Kako navode na internetskoj stranici Nestalih, Martina je visoka oko 170 centimetara, ima svjetloplavu kosu i plave oči.

Dan nakon nestanka, njena majka Marijanka na Facebooku je objavila apel u kojem moli za pomoć u pronalasku kćeri.

- Molim vas djelujte što prije da se nađe moja Marina. Zadnji je put viđena 19.7.2023. u 11:05 u Velikoj Gorici kad je krenula prema Jarunu, stoji u opisu objave u kojem se nalazi i telefonski broj njene majke.

Ako imate informacije o nestaloj osobi, možete ih prijaviti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192. Informacije se mogu dostaviti i e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:13