STRAVIČNA NESREĆA

Horor kod Kutine: U prevrtanju auta poginuo dječak (14), sisački doktori bore se za živote još trojice mladića

Izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, udarilo u metalnu ogradu te se prevrnulo na krov

Policija/Ilustracija

 Niksa Stipaničev/ilustracija/cropix/

Sisačko-moslavačka Policijska uprava u nedjelju je izvijestila o dvjema smrtonosnim prometnim nesrećama koje su se dogodile tijekom subote.

Prva se dogodila oko 17:30 sati u mjestu Repušnica na području Kutine, a u njoj je poginula 14-godišnja osoba, dok su teže ozlijeđene 15-godišnja, 18-godišnja i 21-godišnja osoba.

- Izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, udarilo u metalnu ogradu te se prevrnulo na krov. Prilikom prevrtanja iz vozila je ispao 14-godišnjak koji je na mjestu preminuo. Sudionici ove prometne nesreće su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, javila je policija.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku te se u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ove prometne nesreće, dodala je policija u priopćenju.

Istoga dana, navodi policija, oko 18.30 sati u mjestu Brest Pokupski, na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji vozač motocikla s petrinjskog područja.

On je po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u kolni ulaz. Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:02