OČEVID U TIJEKU

Grozna nesreća na Bundeku: Vozač Hitne pregazio tri maloljetnika, jedan teško ozlijeđena

Vozilo Hitne bilo je tamo zbog druge intervencije, ali kada su krenuli natrag, vozač nije primijetio maloljetne osobe na pločniku...

Vozila Hitne pomoći na Bundeku snimljena na Norijadi prošle godine

 Damir Krajac/Cropix

Na zagrebačkom Bundeku nešto iza 22 sata došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo Hitne medicinske pomoći i u kojoj su ozlijeđene tri maloljetne osobe, od kojih jedna teško.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su obaviješteni o nesreći te da je policija izašla na mjesto događaja, dok se sve druge okolnosti utvrđuju, odnosno očevid je još uvijek u tijeku. Kako neslužbeno doznajemo, prema prvim informacijama s mjesta događaja, vozač Hitne pomoći je vozilom pregazio tri maloljetnika koji su sjedili kraj vozila na pločniku i koje nije vidio kada je pokretao vozilo.

Naime, vozilo Hitne pomoći bilo je na intervenciji na Bundeku zbog jednog drugog slučaja. Kada su završili s intervencijom, krenuli su prema bolnici, ali su u blizini vozila sjedile dvije maloljetnice i jedan maloljetnik koje vozač nije primijetio jer su mu se nalazile u tzv. mrtvom kutu te ih je teško vozilo pregazilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:04