POŽAR UGAŠEN

FOTO Veliki požar u Sesvetama: Gorjelo skladište paleta i ambalaža, buktinju gasilo 10 vatrogasnih ekipa

 Nenad Dugi/CROPIX

NOVO 15:03 - Požar koji je iza 11 sati izbio na skladištu paleta i papira u Sesvetama i proširio se na šikaru i dvije obližnje kuće, poslijepodne je ugašen, a u njemu nije bilo ozlijeđenih, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Vatra koja se ubrzo nakon izbijanja proširila na obližnju šikaru, što je izazvalo vrlo gust oblak dima, zahvatila je i par susjednih kuća, no one su tek djelomično opožarene, kažu u policiji. Dodaju da će se očevid na mjestu požara napraviti tek kada se zapaljeno područje u cijelosti ohladi.

Nakon očevida trebao bi biti poznat točan uzrok požara kao i šteta koju je izazvao.

13:20 - Prema podacima iz javne vatrogasne postaje u Zagrebu u 11.14 sati zaprimljena je dojava o požaru u skladištu paleta i ambalaža pored naselja Sopnica-Jelkovec. S obirom na veliki broj dojava prestrašenih građana poslano je 10 vatrogasnih vozila, pa je u roku sat vremena požar stavljen pod kontrolu.

- Trenutno je u tijeku sanacija. Zasad nemamo nikakve informacije da bi netko bio ozlijeđen, niti da je riječ o većoj materijalnoj šteti. Koliko za sada znamo niti jedna kuća nije zahvaćena vatrom, ali još provjeravamo - rekao je dežurni operater JVP-a.

ZAGREB - Oko 11.30 sati buknuo je veliki požar u praonici za teretna vozila u ulici Rimski put u Sesvetama, a u gašenju sudjeluje više vatrogasnih vozila. Prema do sada poznatim informacijama, u požaru nitko nije ozlijeđen. Više informacija o uzroku požara bit će poznato nakon policijskog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 03:47