BIZARNA SMRT

FOTO: STRAVA U MEĐIMURJU Mladić u šetnji livadom upao u rupu duboku 10 metara i poginuo!

Varazdin, 160213.Kod mjesta Selnica u Medjimurju otvorila se rupa u zemlji u kojoj je pronadjeno tijelo Sajnovic Valentina.Na slici: rupa u polju kod Selnice.Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
 Željko Hajdinjak / Cropix / PIXSELL

Muškarac u dobi od 22 godine pronađen je u petak mrtav u deset metara dubokoj rupi na livadi kod Selnice. Policija je prijepodne obaviještena da je na livadi, stotinjak metara od najbližih kuća, došlo do urušavanja tla, pri čemu je nastala rupa široka jedan metar i duboka deset metara, javlja eMeđimurje.

Djelatnici Elektre koji su radili na obližnjem dalekovodu uočili su otiske obuće koji su upućivali da je netko u rupi, pa su odmah pozvali policiju. Kako je došlo do urušavanja i je li tlo propalo pod nogama muškarca ili se urušilo neki drugi dan, još se ne zna. Područje Selnice poznato je po nalazištima prirodnog plina , pa nije isključena mogućnost da je tu nekad bila bušotina.

– Tu, na tom mjestu na kojem se dogodila nesreća, nije bilo rudarskih okana, ali tko zna što je sve ispod i kako su se daleko razgranali rudnici – kažu mještani. U rupi su bila dva do tri metra vode zbog otopljena snijega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:16