TEŠKA NESREĆA

FOTO: STRAŠAN PRIZOR KOD POŽEGE Kawasaki izgorio do neprepoznatljivosti: 'Jurili su strašno brzo, vidio sam tog vozača kako hoda sav krvav i u šoku!'

 
 Požega.eu

Do neprepoznatljivosti je izgorio motocikl Kawasaki s kojeg je, pod još neutvrđenim okolnostima, pao 36-godišnji motociklist iz Sulkovaca pokraj Pleternice, piše požega.eu.

Požega.eu

- Bilo je više motora koji su protutnjali kroz naše selo. Išli su nenormalnom brzinom, kao da su letjeli zrakom. Pretpostavljao sam da će se njima nešto dogoditi. I eto, vidite, dogodilo se, pao je jedan, prepričava nam jedan mještanin sela Vesela koji je došao vidjeti što se to dogodilo kilometar-dva niže od njegove kuće.

Prema riječima drugog očevica, motorist je nakon pada hodao, bio je u šoku, ruka mu je bila krvava, suvislo je pričao, a ekipa Hitne pomoći stvorila se u trenutku i prevezla ga u bolnicu. Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara.

- Motor je izgorio do neprepoznatljivosti. Ubrzo su stigli i vatrogasci, ali nisu mogli puno učiniti jer je motor do njihovog dolaska već izgorio, prepričava nam mještanka Pleternice

Promet je zatvoren na dionici Pleternica-Požega. Prometovanje se kreće obilaznim pravcem preko Gradca i Trapara. Očevid je u tijeku. To je već treća nesreća u tom kraju u zadnjih mjesec dana u kojoj su sudjelovali motociklisti, tvrdi požega.eu.

Požega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:02